На купон по Балкански отишло семейство от Сандански.  Майка, баща

...
На купон по Балкански отишло семейство от Сандански.  Майка, баща
Коментари Харесай

На купон по Балкански: Семейство влезе въоръжено в дискотека в Сандански

На ваучър по Балкански отишло семейство от Сандански.  Майка, татко и наследник Яневи нахълтали маскирани и въоръжени в дискотеката на прочут 5 звезден хотел нощес.

В продължение на над 30 минути въоръжената с пушка помпа фамилия, държала на прицел личен състав и клиенти на нощния клуб. Те били мощно ядосани на защитата на заведението.

Какво се случило?

Около среднощ майката, бащата и синът поискали да влязат в нощния клуб, само че били спрени от охранителите, защото бащата бил облечен с спортен екип. Въпреки настояването обаче, поради ВИП клиентите в влиятелния хотелски комплекс охранителите отказали да ги пуснат. Тримата се отдръпнали и минути по-късно се върнали мъжете с маски и въоръжени с помпа пушка и почнали да заплашват присъстващите.

Разхождали се страховито в заведението, извикана е полиция, бащата съумял да избяга, а майката и синът са задържани. Бащата се търси, той е с богато кримидосие. Случаят шокира очевидците на случая, изплаши клиентите и нанесе имиджов удар върху хотелския комплекс, който е измежду най-луксозните в курортния град.

Източник: “Струма ”

Още вести четете в категорията Крими&Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР